dimecres, 22 de novembre del 2023

Concentració divendres 17N

 


🏫 4.000 infants són 10 escoles senceres

⚽ 4.000 infants són 363 equips de futbol

🚸 4.000 infants són moltes nenes i nens amb qui volem jugar, que volem abraçar, que no volem que morin 

📣 Les nenes i nens també diem PROU a l’assassinat d’infants Palestins. 

Concentració divendres 17N, a la sortida de l’escola del Cau de la Guineu, per exigir l’alto el foc i la fi del comerç d’armes. No hi faltis! 

☮️NO EN EL NOSTRE NOM! ALTO AL FOC JA!!!




📢 L’aFFaC som una entitat que vetlla no només pel dret a l’educació, sinó per tots els altres drets fonamentals, amb especial atenció als drets de la infància. En coherència amb aquests valors, que determinen les nostres línies d’acció passades, presents i futures, no podem fer una altra cosa que exigir un alto el foc a Gaza.


🏥 Segons dades d’UNICEF, en data 15 de novembre ja hi havia més de 4.600 nens i nenes assassinats, prop de 9.000 ferits, i milers de desplaçats. Unes dades inacceptables davant les quals no podem romandre en silenci. No hi ha neutralitat possible davant dels atacs indiscriminats cap a la població civil, que estan acabant amb les vides de milers d’infants i joves a Gaza.


🏳️ És per tot això que l’aFFaC ens sumem a la petició d’alto el foc de la comunitat educativa, tal com han fet altres entitats que treballen per la defensa dels drets humans i dels drets de la infància, com l’ONU, Amnistia Internacional, Save The Children, Metges Sense Fronteres, UNICEF, Oxfam Intermón, Jewish Voice For Peace, l’Associació Catalana de Jueus i Palestins, i moltes altres.


🔗 Si voleu més informació sobre el posicionament de la comunitat educativa, podeu consultar el comunicat unitari: https://affac.cat/wp-content/uploads/2023/11/Comunicat-Palestina.jpg


🗓️ I, recordeu: aquest divendres, 17 de novembre, ens concentrem a la sortida dels centres educatius per exigir plegades un alto el foc!